unicornlover

Shoppingmini

Publicerad 2011-06-22 17:58:34 i Allmänt,

En ärtig grön klänning som kommer vara perfekt på mallorca i sommar, och ett linne som är allmänt nice. Funtar dock på att byta till en tajtare storlek!!
Nu måste jag börja plocka iordning det jag ska ha med mig till peaceandlove(!!!!) och till partille, och hämta resväskan i källaren och massa sånt!!!! SÅ TAGGAD PÅ LIVET.

Precis hemkommen!

Publicerad 2011-06-22 17:12:27 i Allmänt,

Precis kommit hem från stan, han precis in innan det började regna, fett awesome!!!!
Småshoppade lite i stan idag, inget direkt nödvändigt men... Ser på en film, men lägger upp bilder på vad jag köpte sen!
Gammmmmmmal som gatan..

Oh just a city boy

Publicerad 2011-06-22 11:50:50 i Allmänt,


Härovan är några bilder från gårdagen, och natten. Mina kompisar har sjukt bra hållning eller vad säger ni????
Dags för mig att börja fixa mig för att dra till stan, men gör ett tidsinställt inlägg med lite fler bilder!
Ps. Det är skönt att bada sent på kvällen i månljuset.

Tidsinställt

Publicerad 2011-06-22 04:56:00 i Allmänt,

En bild. Ett inlägg. En tanke på er. Ett litet tidsfördriv. Jag gillar det. 8 dagar tills jag ser Håkan. Opersonligt som fan att stå där och trängas med 30.000+ men ändå. Dom är ju så bra.

Red Hot Chili Peppers

Publicerad 2011-06-21 20:54:19 i Allmänt,

Tjabbatjenahallå. Är hemma för en liten paus och för att hämta saker, vi har haft en asmysig "överaskajonnadag" men vi kom bara till Nynäshamn och inte till Sandhamn. MENMEN. Sitter och försöker klura ut ett sätt att få råd att se redhotchilipeppers men tror inte det kommer gå ihop :(
Snart ska jag dra vidare till lokalen vi ska sova i inatt, och förhoppningsvis slutar det regna, så tar vi nog ett kvällsdopp eller går ut och leker med grodorna!!! Älskar grodor haha :D

I hopp om en prins. Till alla som tänkt att testa är det inget jag skulle rekomendera..

Tidsinställt

Publicerad 2011-06-21 20:53:00 i Allmänt,

Shit vad bra ni är, igår så ba whopwhop och så hade jag besöksrekord! Just nu när jag skriver det här är jag så trött så jag skulle kunna sitta och sova men det får jag inte för jag ska packa!!
Okej vad ska jag skriva i detta förinställda inlägg då...
Det typ enda jag kan tänka på är P&L det kommer bli så jäääävla grymt!!!! Och måste ju börja packa snart (kontrollfreak hehe) och tvätta och sånt, men vill hinna in och shoppa lite först hehehehe. Vill åka till NewYorker där Sofir köpte ett par assnygga shorts..
Och så ska jag fan sola sönder hela den här veckan så jag får tillbaka all färg som jag har tappat bort någonstans!!!!!! Heh beroende. Och så skulle det ju vara nice att vara lite brun tills partille som vi åker till direkt när vi kommer hem från PL, gud vad jag längtar tills allt!!!! (bara inte att organisera allt hehe...)

Min dag!

Publicerad 2011-06-21 14:34:00 i Allmänt,

Just nu är vi någonstans på väg mot Sandhamn för att ha en överaskningsdag för Jonna... Nu när jag skriver det här(igårkväll) så känner jag att det kanske är dags att packa men det är jag för cool för!
Vi ska iallfall hänga vid havet och bada och sånt, och sen sova hos Vendela och ha det mysigt. Missar dock träningen - och för första gången på RIKTIGT JÄVLA LÄNGE så är jag sugen på att träna. Det är lite synd. Men får väl dra ut och springa och sånt på onsdag. Om jag orkar efter de här sömnlösa dagarna!

Såhär skulle jag vilja se ut idag

Publicerad 2011-06-21 09:23:19 i Allmänt,

Om jag bara hade orken att fixa mig! Istället sitter jag i en byxdress som jag kommer frysa ihjäl i inser jag nu... så får se hur det löser sig!! Men jag är ju en hårding så borde noginte frysa så mycket!

I wanna stay forever young

Publicerad 2011-06-21 08:42:14 i Allmänt,

Tjoosanitrosan! Härligt snygg morgonbild däruppe... MENMEN man kan inte alltid vara pigg och fräsh! Just nu har jag sisådär en timma och 10 minuter på mig att fixa mig och att packa till våran hemliga resa som jag inte har några direkt höga förhoppningar om... Eftersom att jag inte har varit med och bestämt ett skit men ändå får pröjsa massa skit. Bajs. Ibland är det jobbigt att ha kompisar. Fast mest inte.
Ja i ett inlägg senare idag får ni se vad jag ska göra idag, förhoppningsvis så kommer det bilder och sånt i...morgon kanske??
Och det är bara 5 dagar tills vi åker till peaceandlove weehoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GLASS ÄR GOTT OCH PÅ SOMMAREN ÄR EN GLASS OM DAGEN BRA FÖR MAGEN!

Publicerad 2011-06-20 22:18:34 i Allmänt,

HAHA glad övertrött tjej! Äter iallfall glass och nu ska jag prova lite bikinisar och välja vilken jag ska ha imorgon då jag ska ut på rackartyg! Visst visar jag en cool skill däruppe???
EDIT!!!!!! NI SOM HAR LÄST MIN BLOGG ETT TAG VET JU ATT JAG HAR EN FISK SOM HETER HÅKAN HELLSTRÖM (OCH SÅ HAR DEN JU FISKVÄNNER) OCH NU HAR HÅKIS+NÅN ANNAN FISK FÅTT MASSA SMÅ YNGEL!!!!!!!!!!!!

Ojojojjojojoj

Publicerad 2011-06-20 21:24:52 i Allmänt,

Ser man på!! En ny design!! Det var på tiden må jag då säga!!!!!!
Har haft hur mycket som helst för mig i helgen, haft långa tjejsnacksnätter, spelat regniga, soliga och leriga handbollsmatcher och hängt med världens finaste lag, sovit borta, haft ett disneyfilmsmaraton...hann med 2 filmer, ätit lite för mycket kladdkaka, har hatat lite för mycket, har varit väldigt glad, har ätit svingoda kycklingspett och ja haft en riktigtbra ekencup!

+++++++++++DANCE LITTLE LIAR+++++++++++

Publicerad 2011-06-15 13:46:18 i Allmänt,


Godmorgon. Eller nja vaknade för en timme sen. Gud drömde en hemsk mardröm om gymnasiet inatt.
Det var såhär att jag och HELA min klass och folk från min skola började i samma gymnasium. Samma gymnasium som typ varenda människa jag kände började i. Och sån otur som jag hade så började såklart typ hela min klass i min klass. Kul förändring liksom........
Jaja, sitter och lyssnar på Arctic Monkeys och har ont i huvudet. Måste städa asmycket men först en dusch för att inte lukta usch. Sen farsta centrum (heheheh) med Vende. Vi hörs kamrater.

Kom kom atombomb

Publicerad 2011-06-13 13:41:27 i Allmänt,

Tja. Lyssnar på håkan och taggar för peaceandlove. Är läskigt kort kvar! Allting har gått så fort. Hela 9an har bara swishat förbi. Vet inte riktigt vem jag är eller vad jag vill eller vad som kommer hända. Men nu ska jag ha kul. [om en stund kanske för nu ska jag moppa köksgolvet]
Vi hörs snart.

You just met somebody new

Publicerad 2011-06-10 10:44:46 i Allmänt,

Godmorgon! Sitter i bikini och taggar för att gå  ut och sola med Jonan & Vende.
Vi ska dra till sicklapickla men först ska jag äta lite frukost, funderingen är vad jag är sugen på att äta.
Dagens planer är väl att hänga där och bli brun röd och sen ska vi kanske äta hos mig på landet - och ikväll långholmen! Vilket kommer bli askul tror jag för då kommer jag träffa människor jag inte träffat på evigheter! ´

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela