unicornlover

I don't really wanna live like this

Publicerad 2012-07-09 17:49:10 i Allmänt,

Hemkommen från ännu en festival
Ta mig bara till Emmaboda
Så ska jag leva på det tills nästa sommar
Dock var denna festival fantastisk!
Är sjuk som ett as somvanligt och har inte packat upp utan lyssnat som fan på det vackra vackra fina bandet jag festade med en kväll-den bästa kvällen förmodar jag

Vad du än heter you're the love of my life

Publicerad 2012-07-09 17:46:05 i Allmänt,

Sitter i skanstull och väntar på tunnelbanan efter att ha gått 4 varv runt söder med William och har fan typ ont i mina vader hahah dags att börja träna.
Sov 14 timmar inatt vilket inte var helt fel direkt!!!!!
Jaa ett tag sen jag skrev.... Midsommar var iallfall lätt bästa midsommarn ever hittills någonsin!!! Är så jävla nöjd med livet just nu kunde fan inte varit bättre än vad det är! Imorgon vet jag inte va jag ska göra men alla drar ju till pl så ska nog försöka ta mig upp rätt tidigt och träffa mina kusiner!!!!!
Såhär såg jag ut idag tills det blev kallt






Det här inlägget skulle publicerats dagen efter midsommar som ni ser hehe hur fel det kan bli!!!!

Låt honom inte ta din kärlek ifrån dig

Publicerad 2012-07-03 00:35:14 i Allmänt,

Sitter och lyssnar på augusti i helvetet med håkan och önskar att allt var som nu men ändå annorlunda. Skulle vilja ändra så mycket, inga väsentliga saker men lite smått och gott som skulle göra allt mycket bättre. Fast ska inte klaga för det är ju himla bra ändå.
Vill se håkan. Vill vara kär och pirrig. Vill till emmaboda vilket jag ska men det är ett tag kvar. Vill inte ha de dåliga arbetstiderna jag har på putte from imorgon. Vill inte ha de arbetsuppgifter jag har på siesta from imorgon. Vill inte träffa människorna jag kommer träffa på putte imorgon för har ett hat-ryck. Vill inte inse att jag inte har börjat packa än till putte i morgon. Vill inte ha förhoppningar. Vill inte skämmas. Vill inte att vissa saker ska ha hänt.
Men å andra sidan vet jag ju inte vad jag vill heller.

Borde fylla denna sida med vettiga saker borde packa borde vara gladare borde sova. Sova där har vi nyckeln till allt dessa grubbel. Ska fixa lite sen sova. Inget grubbel. 
inget grubbel

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela