unicornlover

Shorts

Publicerad 2011-05-21 11:01:57 i Allmänt,

Mina mina shorts. Och min outfit på grönan igår när säkert! spelade vilket var så himla bra!!!! Lätt en av de bästa konserterna jag sett!

Why don't you say so?

Publicerad 2011-05-18 17:12:14 i Allmänt,

Sätter på System Of a Down. Lägger mig på golvet. Funderar på livet. Inser att jag aldrig kommer komma på något. Sätter mig här och skriver. Försöker sjunga med i Chop Suey. Vilket inte går någe vidare. Längtar efter helg. Efter att skapa mina egna dagar istället för att följa ett bestämt schema. Funderar på när den här bloggen blev så djup och betydelselös. Inser att jag har läxor att göra och middag att laga. Väljer bild. Sparar inlägget.

Får svårt att välja bild så kör på flera stycken. Hatar mig själv lite smått. Det byts låt till Poppin Champange med All Time Low. Bestämmer mig för att plocka ur diskmaskinenoch börja med maten. Allt för att slippa plugga. Orkar inte med pressen mer. Hejdå.

K A N D U I N T E V A R A T Y S T N U ?

Publicerad 2011-05-16 15:58:33 i Allmänt,

Kommit till den här jobbigare delen av månaden. Den små blödiga delen. Är ledsen fast jag borde vara glad. Ledsen fast jag inte har ett skit att vara ledsen över. Lyssnar på ledsen musik som gör mig mer ledsen. Smart beteende. Glad musik skriker i öronen och låter inte bra alls. Vad ska man ta sig till?

Always alive

Publicerad 2011-05-13 17:36:58 i Allmänt,

Hejhallå! Sitter hemma hos jonna och vi taggar för Johnossi!! (Som spelar på grönan ikväll) tyvärr har det ju regnat rätt mycket så vi får väl se hur det blir.... Imorgon är det klassresa iallafall! Men hörrni, vi hörs mer ikväll! :)
Bild från jonnas dator, i höstas typ! Gillar finnen i min panna hahhahahahahhahahahahahha. skoja.

I was a superstar

Publicerad 2011-05-12 22:10:04 i Allmänt,

Varför är det så långt till sängen??? Varför sminkar jag mig???? Varför måste man borsta tänderna???? Varför måste jag börja 8.00 imorgon bitti?????
Ge mig svar plz.

Jag är tillbaka för att stanna

Publicerad 2011-05-12 19:38:53 i Allmänt,

TJO. Har varit väldigt offig jag vet hehe. Men nu är jag här igen!!!
Ligger på soffan och funderar på att sova. Fast vill gå på promenad. Tvärt om menade jag. Funderar på en promenad men vill sova. Skulle behöva duscha också...Men gör det imorgon tror jag!!
Badade idag också btw!! Det var faktiskt jätteskönt, simmade typ 15 meter!
Synd bara att vi inte hade några badkläder hehe....
Just nu håller jag på och taggar sönder inför Johnossi imorgon!!
Nu har jag nästan bestämt mig för att gå ut och springa nu...fast nej. För trött. Och lat. Ska kanske köra lite rumpa och mage bara för att jag inte har nått bättre för mig. Vilket jag verkligen visst har eftersom att jag har läxor. Men orkar inte!!
Hörs snart vänner!!!

Så här är jag

Publicerad 2011-05-04 16:58:37 i Allmänt,

Hej ni är dåliga och det är jag med.
Och såhär är jag med.

" Du tänker på dom för mycket (håkanfolket) det är inte nyttigt!!" sofiekellerman.

Tänker nog på dem lite för mycket. HEHE.

Men jag gillart.

Dålig stämning hemma.

Ser på gossipgirl.

 

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Publicerad 2011-05-01 21:22:26 i Allmänt,

Alltså. Jag ska se dem igen i sommar. Jag ska. Om jag så ska behöva jobba mitt arsle av mig. Jag ska.
Jag Dina Hanna Sofie SKA. Jag orkar inte med att jag inte får sova på campingar och sånt. Det löser sig. Jag är en ordentlig flicka som inte busar. Jag behöver det här. Hoppas ni förstår det.
Jag är bara 16 en gång.

VI ses på citygrossen då...

Publicerad 2011-05-01 06:52:39 i Allmänt,

SKa och inventera så... Håkan i öronen och nu ska jag ta en enda bussen som går så man kommer innan 8a...den kommer 07.32. Så får väl hänga lite i kungenskurva..

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela