unicornlover

Håkan Hellström

Publicerad 2011-04-30 20:46:50 i Allmänt,

Nu är jag en gråsparv som ska prata ut lite. Skriva av mig lite. Inte för att ni behöver läsa. Har bara inget bättre för mig.
Jag har ont i mig själv. För vem jag är. För vem jag inte är. För vem jag förväntas att vara. För misstagen jag gjort.
För att jag träffade håkan och gänget igår. Och i förrgår. Och jag saknar dom så mycket. För en gångs skull fanns det en riktig mening med livet. Antingen så har jag hjärtproblem eller så är jag en konstig besatt människa. Jag har aldrig varit någon direkt stalker girl. Har aldrig gillat ett band/artist sisådär jättemycket, har inte brytt mig så mycket och börjat lyssna på något annat relativt snabbt. Men det är något med Håkan+augustifamiljen(håkansband) det blir så underbart. När man sitter och lyssnar på spotify är det långt ifrån den magiska stämningen man känner vid en livespelning. Även om man bara sitter och kollar på youtube så är det fan magiskt.
Satt precis och plågade mig själv med att kolla på det här...och komma på mig själv med att ha glömt bort att andas...och fick syn på mig själv stå där framme. Mindes känslan av att se håkan för första gången. Vara bombis på att jag aldrig skulle uppleva något sånt bra någon gång igen. Vilket jag nu gjort. Igår.
Det här är så olikt mig så att jag blir rädd. Men det lär ju vara för att jag har en lite mer personlig relation med bandet nu.. Hela den här dagen har jag inte kunnat tänka på något annat. Har läst varenda liten grej man kan läsa om Augustifamiljen som man kan läsa på internet (dock så har jag sparat lite på videoklippen för senare tillfällen) och det finns världens finaste film på dem när de repar inför någon av alla på spåret spelningar haha, och stefan är urstressad... Alltså åh. Jag dör. Känner fortfarande Stefans härliga leende på scenen och vetenskapen om att han minns mig, efter 10 dagar så mindes han mig, eller när håkan kollar ner i ens ögon och man vet att han vet vem man är. När man får ögonkontakt med Simon och han ler stort, eller när man väl får ögonkontakt med DanielG och han kisar. Sorgen man känner över att bara vara en i mängden ändå, en av dom jobbiga stalker tjejerna som funnits genom alla tider. Eller när Finn tog av sig tröjan hahaha...
Ja.
Fast dock så hatar jag folk som bara tänker på att Håkan finns, alltså utan Augustifamiljen, gud att jag ens börjat se dom som en egen liten grupp istället för håkans band.. Men utan bandet skulle inte Håkan vara lika bra.
Jag kan inte beskriva min känsla.
Men är otroligt besviken på Stefan, för att han aldrig kom ut på kvällen...Fast det gjorde han ju. Men cirkus 10 minuter försent. Behöver träffa gänget igen. Behöver se dom igen. Behöver uppleva dem igen.
Och nu är det valborg. Vilket var min absoluta favorit när jag var yngre, jag tyckte att valborg var bättre än nyår. Men nu är jag förändrad. Vet inte varför. Jag orkar bara inte hålla på. Om man inte dricker är man en tönt fast det egentligen är helt tvärt om. Ärligt talat vill jag bara sitta hemma och lyssna på håkan. Fast har stor lust att åka till sofie och hämta håkan dvder...
Nej nu är det väl dags att göra nått annat än att sitta här och döda ännu en kväll. Vill gå ut på promenad med håkan i öronen. Sätta mig på nått berg någonstans och bara leva med Håkangänget. Shit. Besatt. Heh.
Fast det skulle sitta lika fint med att lyssna på lite Augustifamiljen. De är för sköna. Haha...
Längtar efter att bli 17 år. Bara för att låten är så.
Förresten så igår så fick jag och tjejerna Håkan (fast vi tjatade mest på Daniel och Stefan) att spela Gråsparven när hon sjunger som han inte spelat live på 8a år. Och Uppsnärjd i det blå. Och Stefan spelade Aprilhimlen för mig. Borde vara världens lyckligaste. Men som alla andra människor så hungrar jag efter mer. Istället för att se det fina i vad jag har. Jaja. Det var grymt.
Ni får den fula bilden på mig och Stefan..

Det handlar om dig

Publicerad 2011-04-28 20:57:22 i Allmänt,

NUUUU DRAR JAG TILL DJURGÅRDEN OCH KÖAR. KOMMER HEM PÅ NATTEN IMORGON. FÖRHOPPNINGSVIS SOM VÄRLDENS GLADASTE MÄNNISKA. VILKET JAG REDAN ÄR. PUSS HÖRRNI.

Varför skriver jag ens det här?

Publicerad 2011-04-28 06:51:03 i Allmänt,

Sitter och har egentligen skitbrottom så har svårt att förstå vad jag ens gör här i min soffa, ofixad och opackad. Gah. Måste packa väskan nu. Eller påsen eller vad man säger.
Hörs efter skolan!

I can't get enough

Publicerad 2011-04-27 21:19:35 i Allmänt,

Precis kommit in från en skitlång powerwalk, gick typ vilse haha.. Men nu är jag helt slutkörd, och imorgon ska jag ju köa till håkan!!
Tagg eller tagg?!

Som jag minns dig

Publicerad 2011-04-25 20:59:46 i Allmänt,

Nu ska jag sätta på plåster på skavsåren, ta på byxor och en tjocktröja, sätta på håkan ( ha ha ha i wish ) och gå på promenix. Hörs kompis!

du var alldelses runt hörnet

Publicerad 2011-04-23 20:06:51 i Allmänt,


Tjabba.
Hur flyter livet?
Själv sitter jag själv och har lyssnat på Bullets med R&F typ 7 gånger på rad. Don't ask why. Har faktiskt ingen aning, gillar dom inte ens. Sitter även osminkad, med en gnutta brunare ansikte och vitare ögonfransar med knalllila läppar. Och sitter inne på en lördag kväll och skyltar med hur livlös jag är. Men det är skönt. Har så mycket annat för mig ikväll (försöka att undvika påskäggen, noppa ögonbrynen....se film) Men kommer säkert ha mycket roligare än alla andra...Förhoppningsvis!

What more can I do?

Publicerad 2011-04-20 21:52:03 i Bilder,

Var ute och fotade lite i fredags. Lyckades tappa bort mitt linsskydd. HEH.
Ligger och taggar till peace and love och funtar på att sova.
Hörs!

Håkan

Publicerad 2011-04-19 14:34:20 i Allmänt,

Hur många lyckas så katastrofalt bra med att göra detta under ett dygn : Köa i 21 timmar, träffa håkan, prata med håkan, krama håkan, ta bild med håkan (som förövrigt sög, sofie du är ingen blivande fotograf), kissa utanför spanska ambassaden, lära känna två ursköna tjejer, FÅ APRILHIMLEN TILLÄGNAD TILL SIG MITT UNDER KONSERTEN, få ännu en ros av stefan, prata och kramas med daniel gilbert, KRAMAS 3 GÅNGER MED VÄRLDENS BÄSTA STEFAN + bild, få världens bästa stefan att spela nästa spelning för mig (en nypa salt där va), missa håkan för att han gick ut en annan ingång he he, och träffa den asfulla trummisen i Eldkvarn.

Jag älskar mitt liv.

fin dag

Publicerad 2011-04-16 11:32:33 i Allmänt,

Tja sitter och käkar frulle, ska snart ta hand om köket som är rätt grisigt efter igår...mitt rum också. Heh.
bajs bilden lägger aldrig upp sig.
Nu ska jag fortsätta käka och sen ska jag tiill hammarby och gymma med j & v.
bye.

I bet you look good on the dancefloor

Publicerad 2011-04-14 18:07:02 i Allmänt,

OKEJ NU SKA JAG SLUTA VARA SÅ DÅLIG. Men skolan dödar mig seriöst. Ska ta och skriva det här, måla naglarna sen plugga igen.
Kom iallfall precis ut ur duschen. Skönt. Kom på nu att jag måste städa mitt rum. Tråkinlägg. Bajs. Hejdå.
Men uppdaterar ikvläl. Puss.

Känn ingen sorg för mig

Publicerad 2011-04-13 21:09:19 i Allmänt,

Tja. Sitter och lyssnar på Kenta och har precis konstaterat att jag suger på att uppdatera. Men är sjuk + press från skolan, har så jävla mycket där just nu...
Nu lyssnar jag iallfall på håkan. TAGGTAGG för måndag. Då äntligen är det dags att se honom igen. Älsko.

Tears stream

Publicerad 2011-04-12 18:52:15 i Allmänt,

Nu ska jag trotsa min hosta, min halsont och snoret som aldrig slutar rinna haha :D och gå och köpa mandlar och sånt för jag ska fanimig baka Macarons!
Hörs later!

I keep dancing on my own

Publicerad 2011-04-12 08:54:44 i Allmänt,

Ja statestiken är ju det märkligaste jag sett. Har iallfall bajsont i halsen och snoret bara rinner men huvudet gör inte så ont längre för åt precis en värktablett!
Okej nu måste jag snyta mig och fixa klart mig, sen hörs vi kanske efter skolan någon gång!

Där under tar vintern aldrig slut

Publicerad 2011-04-09 19:00:29 i Allmänt,

Hej! Sitter hemma hos mamma, och ska snart skära upp gurkstavar och morötter och äta dipp (och chips men det behöver ju inte ni veta!) Var iallafall på lakritsfestvalen idag....hahahha höll faktiskt på att spy ett tag. Sen drack jag vatten!
Men nu ska jag se på vad det är på tv, annars ska jag kolla på Will and Grace. Vi hörs pluttisar!

Do you wan't to see the world?

Publicerad 2011-04-07 06:55:21 i Allmänt,

Lyssnar på Kooks och är ovanligt pigg för att vara torsdag!
Funderar på om jag ska äta frukost eller om jag ska äta på hemkundskapen, är rätt sugen på hallon hehe..
Men måste gå om lite mer än 25 minuter så tror att jag skippar det!

Flygig sådär

Hallon med vaniljyoghurt!

Publicerad 2011-04-06 21:23:42 i Allmänt,

Älskar när vanilj yoghurten fryser för att hallonen är så kalla! Och hallonen är plockade från vårat hallonland som jag lovat sussie att rensa i vår.... hehe.

Min fina mamma

Publicerad 2011-04-06 21:12:56 i Allmänt,

Som är min trognaste läsare!♥
Kanske känns lite fjompigt att sitta här och berätta att du är världens bästa mamma, men det är du!
Ps. Mina skor är bäst Ds.
( du får säga till om du vill att jag ska ta bort bilden men jag tycker att den är jättefin!)

Who says I can't get stoned??

Publicerad 2011-04-06 17:30:32 i Allmänt,

Hej! Uppdaterade visst inte igår, men så blir det ibland!
Igår hade jag träning och vrickade lite foten så har lite ont nu men livet leker iallafall!
Har precis plattat håret och pluggat och kollat på The Tourist. Där ser man.
Nu ska jag ta lite bilder, så hörs vi senare!
Min förmodligen trognaste bloggläsare...

I remember when we were winning

Publicerad 2011-04-04 21:07:03 i Allmänt,

Hej goddag tja hola.
Är kissnödig som en idiot. Men orkar inte kissa. Är så JÄVLA trött seriöst.
Har varit en dålig dag. Så det får bli lite bilder och sånt kul nu istället...
Försökte söka jobb på hemköp också men det sket sig..

Dåligt fokad bild på mitt tuggummi och pappas mun.

Utkast: April 4, 2011

Publicerad 2011-04-04 16:15:39 i Allmänt,

Sitter och sjuger falskt för mig själv, men är på sånt himla braigt humör! (blame it on the sugarrush)
Idag fyller min kära pappa år, ett år till femtio!
Så snart så ska jag börja baka lite efträtter och sånt mumsigt, kommer såklart bilder på det (har haft funderingar länge om en bakblogg, så nu får den bli involverad i den här bloggen!)
PANIK KOM PÅ NU ATT JAG MÅSTE KOMMA PÅ EN UPPFINNIG TILLS FREDAG
DÖDA MIG.

Gud kollade igenom min blogg nuoch fick se att jag bara har bilder på mig själv.....känner mig lite hemsk.

Publicerad 2011-04-03 20:52:12 i Bilder,

Världens finaste malin!

Lets dance!

Maria är taggad!!!

Fulmousse som blev såhär snygg sen! ↓


Asså gud, det är sånt här jag brinner för att göra!

Hahah hela laget körde letsdance samtidigt (:

Amandas smaskiga saker

Bakar!! Hahah kims urgulliga förkläde :D
PS. INSÅG NU EFTERÅT ATT JAG HADE MIN BLIXT PÅ EN KONSTIG INSTÄLLNING, DÄRFÖR LJUSET PÅ BILDERNA BLEV LITE JOBBIGT!!

This is me under pressure

Publicerad 2011-04-03 18:56:34 i Allmänt,

Sygga ögon. För er smarta själar så ser ni att det är min ring jag har som ögon.
Har haft en fin dag med mamma och släkten, fått jättefina saker, bland annat tjocktröjan övan. Har en likadan blå! Och har fått svarta converse av mamma, kul att träffa henne igen♥

And she will be loved

Publicerad 2011-04-03 11:32:07 i Allmänt,

På min dator är den här bilden döpt till "kissljud". Hur tänkte jag där liksom????
Har födelsedagspresentsångest om vad jag ska köpa till min pappa som fyller år imorgon (tjejen som tänkner i förväg........)
Aja, nu ska jag iallfall fixa mig och åka hem till mamma ett tag!
Vi hörs senare idag!

tidsinställt

Publicerad 2011-04-02 16:36:00 i Allmänt,

I denna stund jag skriver det här är klockan 11.22. ska precis packa väska med kamera och smink och sånt, så får ni bilder från dagen ikväll!
Har lust att berätta om något.
hmmmmm..
*Går och packar och försöker komma på något*
Jag blev inte lurad alls igår (utom elviras patetiska försök hahah)
och nu övertalade jag precis pappa att han skulle skjutsa mig till gullmmars!

Help me out I need it

Publicerad 2011-04-02 11:20:49 i Allmänt,

Godmorgon! Eller nja nu är det ju inte morgon längre, jag har vart uppe sen 10 typ och om ca 20 minuter måste jag gå till bussen!! Nu blev det lite stressigt, ska iallfall till rådmansgatan och träffa tjejerna i laget och åka och handla! Men nu måste jag sminka mig, eller så gör jag det hos malin...svårt val!!!! Ilands...
Just nu, har lockat håret hahah... Vi hörs kanske senare idag!

Tja jag är fortfarande vaken

Publicerad 2011-04-02 03:05:00 i Allmänt,

Nä nu ljög jag faktiskt. Förhoppningsvis ligger jag och drömmer om fina saker. Och så jaa... det här är tidsinställt för er som inte fattade. Jag har ganska blåa ögon ↑

Zuperegodagen

Publicerad 2011-04-01 23:02:55 i Allmänt,

Ja rubriken säger väl det mesta. Har bara lagt upp bilder på mig själv idag. Haha. Nu ska jag skaka runt mitt huvud lite så mitt hår torkar och så ska jag smörja in mig och massa såntt!!! Ska väl upp vid typ 10 imorgon så det gäller ju att vara på hugget om man ska orka hela dagen. Hahahahha tönttjejen. Eftersom att jag egoboooztar så kommer 1 bild till. =)

I am so sick of chasing you

Publicerad 2011-04-01 21:04:25 i Allmänt,

Untitled - Blink-182

Lyssnar på underbara blink. Så satans bra. Så satans vulgära. Jonnas favortiord. Hehe.
Ska faktiskt ta och hoppa in i duschen nu och fixa ALLT typ raka benen ( inte gjort på en månad typ hehe...) och sånt, göra hårinpackning och mysa.
Kul fredagkväll. Seriöst roligare än vanligt. Tränat som vanligt. Nu ska jag göra roliga saker vilket jag aldrig gör. Önskar att min gitarr var stämd. Någon kan ju komma hit och stämma den tycker jag!
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA kollade igenom gamla bilder från när jag precis hade fått min kamera... såhär snygg och glad var jag då!!

Sökte precis sommarjobb!

Publicerad 2011-04-01 20:07:11 i Allmänt,

Tjoho sökte precis sommarjobb. Har ju sökt innom ssl också (stockholmslänslandsting) och om minst 3 veckor så kommer jag få vetaaaaa om jag får jobb. Håller tummarna. Visst jag kanske inte vill slösa bort sommaren egentligen... MEN PENGAR!!!!

Länge sen. Om typ 2 månader är länge sen. Men det tycker jag nog att det är. Nu ska jag blogga lite i min och vendys blogg.
Pussisar.

Du får den just nu för bara 6624. YAY

Publicerad 2011-04-01 19:28:17 i Allmänt,

Tjabba tjena. Hemma efter en skitträning. FYFAN vad lame och tråkig den var. Jag dör. Är helt slut i kroppen och ska bada när vi ätit middag. Ska sova rätt tidigt, och sen ska jag Malin Kim och Amanda till Martin Olsson och köpa grejer till lagkvääällen imorgon!! KUL!!
Men nu orkar jag inte skriva. Funtar på att fota fina bilder ikväll också. VEM VET typ. Hihi. Hejdå!
Ful gammal bild jag aldrig sett förut(????!) och inte vet när den är tagen hahah c:

Fredaaaaag

Publicerad 2011-04-01 16:10:17 i Allmänt,

Ska dra till sprallen och träna nu. Tagga för nästa fredag - slutspel (eller något liknande??) Och prata lite med tjejerna om lagkvällen!
Hahahh gillar att alla andra sitter och skriver om kvällens festplaner... men handboll är ju rätt festligt!
Har träning med 96orna+deras tränare idag vilket känns lite halvtråkigt eftersom att de träningarna är så lalliga och outvecklade... Men men ska jag bli biffenno1 i sommar gäller det väl att ta tillvara på alla tillfällen!
Någon månad sen typ, känner mig så sugen på att fota lite... ska fan göra det imorgon om det är soligt!
Mer om helgens planer när jag kommer hem, för nu måste jag dra om jag ska hinna fysa innan träningen!
Pussisar!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela